+46 768 08 89 25

Kommunicera

Pressrelease, grafisk design eller din kommunikatör?

Vi har genom en stor portion nyfikenhet på människor, organisationer och världen samlat på oss många års erfarenhet inom kommunikationsområdet. Därför kan vi hjälpa till med både kvicka mindre insatser som att avlasta kommunikatörsrollen för din verksamhet.

KOMMUNIKATION I STORT & SMÅTT

Kreativitet, nyfikenhet och kommunikativ kvickhet

“Communicare necesse est” – det är nödvändigt att kommunicera.

Kommunikation betyder på latin ”att göra något gemensamt”, att se till att något får en gemensam betydelse. Att två personer, eller kanske en hel arbetsgrupp, eller en hel värld… att förstå något på samma sätt. För att minska konflikter. Det kan också vara nyckeln få en kund att förstå nyttan, enkelheten eller idén med något du vill att den ska köpa. Eller det som ska till för att ditt företag ska förstås som du vill.

Vi tycker om att göra det. Skapa mening.

Prata med Lena Bager om du behöver hjälp i din eller er kommunikation. För att nå rätt målgrupper, med effektiva budskap och genom rätt kanaler eller medier.

 

kommunikation med kvickhet

Engagera genom att skapa mening.

Texter

Vi älskar språket, dess möjligheter… och dessa lurigheter. Vi gillar att prata om språk och vi går igång på diskussioner om associationer och tolkningar.

Och vi tycker om det både på danska och svenska. Michael är dansk och har en ofta underfundig jylländsk touchi sina texter. Lena är svensk, och halvdansk, och har en lätthet att formulera texter som engagerar. Lena har arbetat med såväl intern kommunikation för webb och personaltidningar och externt som kundtidningar, produktkataloger och i förändringsprojekt för företag.

bilder

Lena har förutom erfarenhet av kommunikation, författande och reklam också en förmåga att addera och förstärka effekten av budskapen med bilder.

bland är bilderna från från bildbyråer. Andra gånger tar hon kameran i egen hand och ger sig ut för att fånga verkligheten. På ett företag, i en speciell miljö eller en speciell person och redigerar till ett samspel med texten för ett reportage, en webbplats eller ett pressmeddelande.

 

antal böcker

17.000

Erfarenhet

35 år

webbmasteruppdrag

5

högskolepoäng danska

7,5

Sagt om Lena

Under projektet Varberg Calling for Peace samarbetade jag och vår förvaltning med Lena. Lena är rapp, samarbetsinriktad och kreativ och får mycket gjort. Vi uppskattade Lena mycket i det svåra arbetet att sammanföra olika verksamheter med samma mål, att samverka i värdegrundsfrågor och kultur i Varberg. Kunnigheten i kommunikation är avgörande och Lena bidrog med mycket gott resultat som en länk mellan projekt-och processledare och styrgrupp.

Christina Josefsson, fd förvaltningschef Kultur och fritid i Varberg