Skrivsand - kommunikation & PR

Close Icon
   
Contact Info     Ring 0768-08 89 25

Webb / hemsidor   arrow

Webb-dummy2 Hos Skrivsand finns den kommunikativa känslan både grafiskt och estetiskt samt för att skapa intressanta och lockande texter för att locka webbesökaren att stanna på din sida. Jag har byggt webbplatser både för externa hemsidor och för intranät. Verktygen är både specialutvecklade publiceringsverktyg som CMS:et DynaMaster och den öppna plattformen WordPress.

Även om förhoppningen är ett långsiktigt och fruktsamt samarbete med mig behöver du aldrig känna dig låst – plattformen WordPress innebär att det är lätt att överlåta lösningen på någon av många andra WordPressutvecklare.

DynaMaster är ett verktyg som är lätt för er att själva publicera i när sajten väl är klar. Men samtidigt gäller det som alltid att ha ett korrekt och välformulerat språk på sidan för att bibehålla och öka ert förtroende hos besökaren, därför bistår jag gärna med fortsatt löpande support till er. Tillsammans diskuterar vi vilka funktioner som kan behövas för att tillgodose ert behov. Webb-dummy Getterön Marinas nya webb lanserades den 1 juni 2015. Denna sajt är byggd i DynaMaster.