Skrivsand - kommunikation & PR

Close Icon
   
Contact Info     Ring 0768-08 89 25

Vem är jag?   arrow

1607078_10152769162454152_6339843394899960489_nBakom Skrivsand finns jag, Lena Sandersson, en människa som brinner för kommunikation och ser dess möjlighet att påverka – oavsett det är i ett företag, en förening eller ditt personliga varumärke. Berättelser ska beröra.

Jag har i 25 år arbetat med marknadsföring, kommunikation internt och externt i företag. Jag har dessutom utbildat mig i medie- och kommunikationsvetenskap vid Göteborgs universitet samt i Ledarskap vid Högskolan i Halmstad och Journalistik vid Karlstad universitet. Mitt intresse och erfarenhet av effektiv kommunikation och projektledning har därmed blivit djupt och brett genom åren. Under våren 2014 fick jag ett uppdrag för Deromegruppen – att författa deras historia. Det uppdraget blev startskottet för något jag länge haft i bakhuvudet, en egen kommunikationsbyrå för de mindre företagen. Sagt och gjort – Skrivsand AB kom till.

Namnet Skrivsand, var kommer det ifrån?

Kommunikationsbyrån ligger ett stenkast från Klosterfjorden, i Varbergstrakten – en trakt som bl a biskop Esaias Tegnér ryste över på grund av dess fulhet. ”Bara flintskalliga berg, saltvatten och skrivsand”. Den beskrivningen har Varberg haft i över hundra år nu, men är numera framgångsfaktorn som lockar människor till kusten vinter som sommar. Skrivsand en fin sand som man förr strödde i bläcket för att det skulle torka snabbare. Min association till skrivsand är att den snabbt tydliggör de budskap du vill kommunicera.

Eller bara kort och gott… Skriv(ande) av Sand(ersson)

 

Foto porträttbilder: Britt Aximon, Aximonbild.