Skrivsand - kommunikation & PR

Close Icon
   
Contact Info     Ring 0768-08 89 25

Tidningar och text   arrow

Jag har lång erfarenhet av redaktionellt arbete med kund- och personaltidningar. Jag skulle vilja skryta lite med min nyhetsnäsa – att hitta vinklar som gör ditt budskap extra intressant.

Under åren har jag skrivit för många olika ändamål, och senast i år har jag gjort en del uppdrag för Derome Förvaltnings hyresgästtidning ”Rum & Kök” samt Deromegruppens personaltidning ”Sågbladet”. Dessutom har jag skrivit i lokaltidningen ”Viska” och producerat Teater Hallands vårprogramtidning ”Scenvår 2015”. Under drygt 15 års tid var jag redaktör för Deromegruppens olika publikationer – även digitalt.

skärmdump_DFnr9

Uppslag ur ”Rum & Kök” #9, Derome Förvaltnings hyresgästtidning med en upplaga om cirka 2000 exemplar. I tidningen gjorde jag dels ett reportage på förskolan Pilgläntan där passivhusteknik och hållbarhet är i fokus, dels ett hemma-hos-reportage hos Familjen Jeppsson-Asp i Gamla Stan i Falkenberg.