Skrivsand - kommunikation & PR

Close Icon
   
Contact Info     Ring 0768-08 89 25

Retail Company’s nya logo, profil och webb med mera blev Skrivsands julpyssel

Ikväll lanserades rekryterings- och ledarutvecklingsföretagets Retail Companys nya profil samt ny webb i alla deras digitala kanaler. Ett mycket roligt uppdrag att få och som löstes genom ett gott samarbete mellan Skrivsand, Retail Company, Rectuto och webbhotellet Loopia trots att vi bara hade jul- och nyårshelgen på oss för att bli klara på bara några veckor.

Retail Companys Mikael och Marina Blom har en gedigen erfarenhet av detaljhandeln resp bank- och finansvärlden och nu görs en nystart för företaget på flera sätt. Marina Bloms kompetenser kompletterar verksamheten med ledar- och organisationsutveckling och Mikael Blom erbjuder förutom rekryteringstjänster av chefer och specialister för detaljhandeln även sig själv att gå in som interim chef i bolag som behöver det.

Skärmklipp 2016-01-10 21.46.26

Skärmklipp 2016-01-10 21.47.40

Företaget behövde ny grafisk profil och logotype för olika ändamål, få en välfungerande och effektiv webbplats, applicera nya profilen på LinkedIn, ny brevmall, en Facebook-sida och nya bilder på Marina och Mikael i den miljö de jobbar.

Efter ett telefonsamtal dagen före julafton gick jag igång och startade en WordPress-sajt hos Loopia samt bistod Retail Company för att få webbhotellet och epostadresser på plats. Texter skrevs och en struktur för webben byggdes upp. Ett profilprogram med nya logotypen togs fram och vi jobbade snabbt och effektivt tack vare att både bemanningstjänstföretaget Recruto och Loopia hade riktigt bra service.

Skärmklipp 2016-01-10 21.46.37

Tack även till Anna Lindblom/picpeople.se som gjorde fotouppdraget med bravur. Jag skickade henne, Mikael och Marina dels till kontorshotellet Norcross och till JYSK i Varberg för att få foton på dem i den typ av miljö som de befinner sig i när de jobbar med sina kunder.

Nu har just allt lanserats! Ta gärna en titt runtom på www.retailcompany.se , www.facebook.com/retailcompany eller www.linkedin.com/retailcompany och feedbacka gärna med vad du tycker om resultatet. Kanske är det dessutom så att du vill spana in Lediga jobb som de förmedlar just nu – eller att du bestämmer dig för att satsa lite extra på ditt ledarskap med hjälp av Retail Company?

Behöver du hjälp med profilering eller marknadsföring – så är du istället välkommen att höra av dig till mig.

/Lena, Skrivsand

Post Tagged with ,