Skrivsand - kommunikation & PR

Close Icon
   
Contact Info     Ring 0768-08 89 25

Hundans roliga good-will-uppdrag!

Unghundsderby 2015 i vackra Hishult den 6 juni

Min fritid ägnas oftast i skog och mark tillsammans med våra tre apportörer – flattarna Dumle, Peter och Pondus. Samarbetet och kommunikationen mellan mig och hundarna är det som driver mig – förutom att det är både sunt och en väldigt skön samling människor man möter.

I samband med att Unghundsderby 2015 arrangerades i Halland ombads jag att hjälpa till med logotyper, profilerade webbannonser och skyltar för de sponsrande kennlar som saknade sådant. Uppdragen var av lite olika karaktär, vissa hade ett typsnitt de ville behålla eller en viss bild som de ville ha med. Någon ville hålla en linje med deras hemsida. Några andra gav helt fria händer.

Jag fick glädjen att hjälpa följande sponsorer och mycket trevliga hundvänner:

Capandus_skylt_WT

Carmita_bildkomposition_green

Ingelas_pipband_bildkomposition_2_stor

Minnows_annons_for_programblad

Susedalens_annons_UHD_print_skylt

Apportera för livet  i Göteborgsområdet 27-28 juni

Strax efter det av arrangörerna så fint anordnade Unghundsderbyt återkom Capandus Gundogs och Minnows Labradorer till mig. De var nu medarrangörer för en viktig och behjärtansvärd tävling i Mölndal ”Apportera för livet mot Cancer”. För att samla in pengar till Cancerfonden ordnades med hjälp av många eldsjälar ett Working Text med flera hundra startande ekipage.

Capandus Gundogs och Minnows Labradorer var ansvariga för varsin tävlingsstation och de ville profilera sig själva och sina funktionärer med nya logotypen på snygga västar. Capandus tog upp storleksbeställningar i ilfart från sina valpköpare i både Sverige och Finland medan Minnows ville ha en varselväst i One Size.

Trots mycket kort varsel, lyckades jag tack vare bra kontakter, få fram dem två dagar innan tävlingsdagen. Ett hundans roligt uppdrag med nöjda och välklädda hundförare som resultat!

Tack alla för förtroendet och lycka till med era starter och kullar! / Lena

20150623_11234220150623_112337